Novice

PIKNIK LKK nedelja 22.9.2019 od 11h dalje na letališču Kamnik

Dragi kolegi, ljubitelji aeronavtike in naši podporniki!

Vabljeni na letni dan odprtih vrat članov in podpornikov Letalskega Kluba Kamnik.

Druženje ob izdatnem mesnem prigrizku z žara in pijači se začne v nedeljo 22.9. ob 12h.

Parkiranje je na voljo ob žični ograji nasproti Mesa Kamnik. Demonstracija modelarjev, predstavitev lahke športne aviacije in letenje s člani kluba!
Medse sprejemamo seveda tudi nove člane in članice modelarje, letalce ali dobrojedce!

Adobe_PDF_Icon.svg

Obisk največjega sejma splošnega letalstva v tem delu Evrope

V soboto 23. aprila je sestavljena ekipa klubov LKK in LKK (Kočevje in Kamnik) zgodaj ponoči krenila v 700 kilometrov oddaljen Friedrichshafen na ogled sejma. Tako je sedem zanesenjakov, opremljenih s sendviči in čajem v najetem kombiju prečkala alpe v smeri Bodenjskega jezera. Statistično je bil sejem dobro zaseden s 450 razstavljavci, se je pa vsebina zelo ponavljala iz preteklih let. Novosti so bolj ali manj električni pogoni, z znanimi omejitvami.

Pohvaliti moramo vse Slovenske proizvajalce, ki so spodobno predstavili svoje produkte (ONE, Pipistrel, Flamingo in seveda izdelovalci navigacijskih sistemov, Lx Navigation, Kanardia in drugi.

Iz turističnega vidika nismo odnesli praktično nič. Potovanje je bilo strogo namensko, žal. Bo potrebno pot ponoviti :-))

Matej

Predstavitve Letalskega kluba Kamnik za Osnovno šolo Toma Brejca 2014

Obiskali so nas otroci, mi pa smo ji popeljal v svet letalstva. Pripenjamo 4 obise otrok, ki so opisali svoje doživetje.
Adobe_PDF_Icon.svg
Nepodpisano  | Nika Koželj | Matej Stele |Doroteja Sink

Delovna akcija

16.3.2013 smo se člani letalskega kluba Kamnik udeležili čistilne akcije ter priprave vzletišča na sezono 2013. Stezo in okolico smo očistili, utrdili smo stezo, pospravili hangar ter okolico ter se na koncu primerno poveselili.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress